FAQ's sobre el confinament

Anirem contestant les preguntes més habituals sobre l'accés a la universitat a mesura que ens vagin arribant les comunicacions oficials. (Darrera actualització: dimarts 19 de maig)

Quan es farà la selectivitat?

Les Proves d'Accés a la Universitat s'han ajornat fins els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol per a la convocatòria ordinària de "juny", mentre que encara no hi ha dates per a la convocatòria extraordinària de setembre. En qualsevol cas, aquest calendari queda supeditat a les indicacions de les autoritats sanitàries i caldrà estar molt atents a qualsevol novetat.


Quin serà el període de matrícula a les PAU?

La matrícula de la convocatòria ordinària de les PAU es podrà formalitzar del 15 de maig al 15 de juny a través del portal d'accés a la universitat.


Com seran les PAU d'enguany?

Les PAU d'enguany mantindran unes característiques similars als anys anteriors però seran més flexibles en l'opcionalitat, la qual variarà en funció de la matèria. Aquesta flexibilització de la tria no comportarà allargar la durada de l'examen. Podeu consultar els criteris de flexibilització en l'opcionalitat de cada matèria aquí.

Fins el divendres dia 3 de juliol no es notificarà a cada centre on es faran les PAU.


Quan es faran les PAP?

Si la situació sanitària ho permet, la convocatòria ordinària de la Prova d'Aptitud Personal (PAP) d'Educació Infantil i Primària serà el dimecres 15 de juliol. (NOVETAT)

La resta de les PAP estaven programades majoritàriament per principis de juny però no sabem si es podran fer amb normalitat. El més aconsellable és consultar a cada centre quin serà el calendari.


Quin serà el calendari de preinscripcions a la universitat?

El calendari de preinscripcions a la universitat es veurà clarament alterat per l'ajornament de les PAU. Si tot va com està previst, les qualificacions de les PAU es publicaran el dimarts dia 21 de juliol però encara no ens han informat del nou calendari per formalitzar la preinscripció ni quan es faran les assignacions.


Quan s'acabarà el curs?

A l'ESO i a primer de batxillerat el curs s'acabarà el dia 19 de juny. A segon de batxillerat, l'avaluació ordinària s'acabarà a la primera setmana del mes de juny i les proves extraordinàries es faran durant la setmana del 15 de juny.