Missió 7: Decisió final?

Enhorabona! Si heu arribat fins aquí, és que heu aconseguit sobreviure a aquesta terrible horda de zombis desorientats.

Ha arribat l'hora de prendre la decisió... final? No, final no serà segur. Al llarg de la vostra vida haureu de prendre moltes decisions relacionades amb el vostre futur acadèmic i professional. Veureu que la formació no s'acaba a l'escola, l'institut o la universitat, sinó que dura tota la vida. I encara menys la presa de decisions.

Però no ens distraiem amb transcendentalismes que els zombis ens aguaiten:

 "Dibuixeu" el mapa del vostre futur acadèmic i professional, escriviu el guió de la pel·lícula de la vostra vida com voldríeu que fos d'aquí a 15 anys, o simplement feu una llista. Feu-ho com vulgueu, però traceu l'itinerari acadèmic i professional que us agradaria seguir de forma clara i amb tota la informació que heu anat recollint al llarg de les missions anteriors.


A més, heu de pensar que sempre cal tenir previst un pla B. És per això que un cop tingueu el primer mapa/guió/llista, n'haureu de fer un altre amb rutes alternatives. Perquè pot passar que les coses no surtin sempre com voldríem, oi? 


I per acabar recordeu: l'orientació acadèmica i professional és una qüestió de persones. Són les persones i no els zombis ni les pàgines web, per tant, qui més us podran ajudar. Aquesta pàgina només pretén donar eines complementàries per ajudar a pautar el procés de reflexió i presa de decisions però el més important és parlar-ne. Parlar-ne molt i amb tothom.

Només així podrem evitar que els zombis desorientats se'ns cruspeixin el cervell.