29 d’abr. 2020

Recursos pels alumnes de 4t d'ESO

Per aquells que esteu acabant 4t d'ESO i esteu ben desorientats us proposem tres activitats per explorar el vostre futur. Les podeu fer totes tres o només alguna que creieu que us pot aportar més.

- Vídeo de la Sra. Carmen Carreño. - us permetrà reflexionar sobre què hi ha darrere de les coses que us agraden. Quines vocacions personals i professionals s'amaguen darrere d'allò que ens agrada o interessa?
Què he de fer? Veure el vídeo i anotar les coses que em venen al cap imaginant que ets tu qui fa la xerrada.

- Explorar sectors industrials i ocupacions. - us permetrà explorar professions per sector industrial i veure'n el nivell d'ingressos, quines feines estan sent més demandades i també us obriran els ulls a altres ocupacions dins l'àmbit que us interessa que mai us haguéssiu imaginat que existissin.
Què he de fer? Entrar a la web i anar a l'apartat "Explore industry sectors". Anotar un mínim de 3 opcions que em criden l'atenció de com a mínim dos sectors diferents.

- Tendències del mercat laboral. - us permetrà estar a l'última de cap a on es mou el mercat laboral. En aquesta pàgina, l'empresa InfoJobs, va penjant notícies del mercat laboral. Estigueu atents a la part baixa de la pàgina, on diu "Otras notícias del mercado laboral".
Què he de fer? Entrar a la web i cercar notícies que m'aportin informació sobre els sectors laborals del meu interès o bé sobre competències i actituds que es valoren en el treball.