4 de maig 2021

Tens dubtes d'alguns graus?

 Les universitats catalanes estan fent jornades de portes obertes virtuals 3en les que alumnes i professors presenten els graus i reolen dubtes plantejats.


UB - Pregunta'm - En la major part de les facultats, el xat, al què s’accedeix a través d’internet, funciona els dimecres entre les 16 i les 19h, tot i que en alguns graus el dia i l’horari de connexió és diferent. Per utilitzar-lo no és necessari fer una inscripció. Està atès directament per alumnes.

         - Portes obertes - Jornades de Portes Obertes que es van celebrar durant la setmana del 12 al 16 d’abril a través del canal de Youtube.


Blanquerna (URL) - Portes obertes - Sessions informatives de manera regular sobre els graus que s'imparteixen a les seves facultats. Properes sessions informatives: 6 de maig, 17 de juny i 15 de juliol


UAB - Fira virtual de graus - Videoxats amb totes les facultats i escoles presentats per professorat i per estudiants actuals de cada centre. 7 de maig.

              - Visita a les Facultats - A través de Youtube, descobriràs les instal·lacions i els graus de cada facultat.


UPC - Jornades de portes obertes virtuals -  Informarmació dels estudis que imparteixen els diferents centres docents de la UPC i resoldre dubtes sobre els graus que els interessen, les seves sortides professionals, així com informació complementària sobre la vida universitària, la mobilitat internacional, les pràctiques en empreses, etc